Äntligen är det sportlov! Förbered er för lediga dagar med många kul aktiviteter. För att slippa stå vid spisen och laga mat har vi några tips som underlättar för snabb och smidig matlagning! Med en Foodsaver kan du förbereda maten för hela veckan som ni sen bara behöver värma. Passa på att köpa en riktigt bra vakuumförpackare till fyndpris, erbjudandena gäller tom 12 mars och så länge lagret räcker.


Vakuumförpackare

FoodSaver 2190X

Köp

Vakuumförpackare

FoodSaver 3190X

Köp

Vakuumförpackare

FoodSaver FFS014X

Köp

Nu är det snart sportlov passa då på att köpa en riktigt bra vakuumförpackare till fyndpris. Dessa flerfaldiga ”bäst i testvinnare” gör det så smidigt att enkelt förvara mat och förlänga dess hållbarhet. Förbered maten som ska hålla hela veckan, så barnen sedan enkelt kan värma sin lunch, middag eller mellanmål.

Att slänga mat är varken bra för miljön eller plånboken. Du kan flytta fram sista förbrukningsdag med rätt förvaring. Genom att vakuumpacka den, kan viss mat hålla i veckor, månader och till och med år efter att bäst före-datumet passerat. Alla livsmedel med en fastare konsistens, t.ex. kött, fisk och hårda grönsaker klarar vakuumförpackningen utmärkt. Dessutom tar det hela mindre plats i frysen och du undviker att få frysskador på maten.