Jessica Sundberg testar FoodSaver Stream

FoodSaver Stream med vakuumpackad kyckling
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

”Framtidens viktigaste produkt”

Jessica Sundberg driver bloggen attlevasunt.se som är nischad mot hälsa i vardagen med fokus på familjelivet. Hon blandar recept, träning och vardag med målet att leva sunt och hitta en balans i livet. I ett inlägg berättar Jessica om hur vakuumpackaren FoodSaver Stream kan användas för att minska matsvinnet genom att ta till vara på mat som skulle ha slängts bort.

”Jag har precis fått hem min FoodSaver vakuumförpackare och har bara börjat upptäcka alla dess fördelar. Det jag började med var att vacka och frysa in färska kycklingfiléer. Det var inget svårt alls. Typ bara lägga filéerna i en påse och trycka på en knapp. Helt otroligt vilken skillnad det blev storleksmässigt mot att lägga filéerna i en fryspåse på konventionellt sätt. Påsen blev verkligen liten och platt. Perfekt för mig som alltid har ont om plats i frysen (och jag har ändå två stora frysar). Och kan kycklingen hålla upp till fem gånger längre tid än normalt har jag vunnit ännu mer än bara utrymme.”

Det här var ett utdrag ur Jessica Sundbergs recension och du kan läsa hela texten genom att klicka dig vidare till hennes blogg.
Foto: Jessica Sundberg.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]