Matgeek bjuder in till viltvecka med Foodsaver

Hösten är här vilket betyder jaktsäsong för många där ute. Och med jaktsäsongen kommer ju (förhoppningsvis) också en stor mängd kött på köpet. Att vakuumförpacka är det absolut smidigaste och bästa sättet att förvara köttet på i både kyl och frys för längsta hållbarhet och det är vi såklart inte ensamma om att tycka. Därför har Youtubern Matgeek även i år valt att samarbeta med oss genom en inspirerande viltvecka. 

I årets viltvecka visar han hur man enklast kan förvara både kött och tillagade rätter i kyl och frys med hjälp av Foodsaver. När veckan nu har gått finns det 6 stycken nya videos att ta del av, bland annat hur du förvarar älggryta och hur du styckar och förpackar stora mängder kött. I en av sina videos säger han:

”Foodsaver är ju en av dem jag jobbar med under den här viltveckan också, och det här är Foodsaver flow. Och den är ju fantastisk för dels att den är snabb och den kan göra många fler påsar, om man till exempel håller på att göra färs eller när du ska göra mycket – då vill man ju ha lite tempo i den.”

Vill du också ta del av Matgeeks viltvideos? Då kan du gå in på hans kanal här. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1iV1MBwggQo&t=641s