Så väljer du rätt tillbehör till din FoodSaver

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Vad säger tabellen?

I matrisen ovan hittar du några av de vanligaste tillbehören som du kan använda tillsammans med FoodSaver vakuumpackare. Vilka tillbehör passar dig bäst?
Sous vide/sjudbar: Med detta menar vi att påsarna är lämpliga för tillagning med sous vide. Påsarna tål temperaturer upp till 100°C, men vi rekommenderar att du inte använder påsarna längre än två timmar i 90-gradigt vatten.
Återanvändbar: FoodSavers påskvalité är hög och vi rekommenderar därför att återanvända dem. Klipp upp påsen strax under svetsen, skölj ur påsen och fyll den åter. Miljö- och plånboksvänligt!
Vakuumrulle: Använd dessa vakuumrullar tillsammans med valfri FoodSaver vakuumförpackare med integrerad rullförvaring. Det är enkelt att mäta och svetsa påsarna efter behov och ser till att inte för mycket plast går åt i onödan.
Vakuumpåsar: Färdigsvetsade vakuumpåsar där du snabbt kan komma igång med vakuumpackningen. Fördelen är att påsarna passar de flesta livsmedel utan att du själv behöver lägga tid på att svetsa bägge ändarna.
Vakuumrulle delbar: Dessa vakuumpåsar är perforerade i mitten och går därför att dela i två. Lämpar sig utmärkt att vakuumpacka två olika livsmedel som går bra tillsammans i en maträtt.

Expanderpåsar - ett av många tillbehör till FoodSaver vakuumpackare
Expanderpåsar till FoodSaver vakuumpackare
Vakuumrulle expanderbar: Vakuumpåsen som du svetsar expanderar och anpassar sig efter större livsmedel utan risk för kladd.
Vakuumrulle portion: En vakuumpåse som står av sig självt är det enkelt att göra en matpåse att ta med till arbetet eller skolan. Ställ den i mikron och värm maten direkt eller häll upp på en tallrik.
Vakuumpåse vätskeblockerande: En vätskeblockerande remsa ser till att vätskan från blöta livsmedel stannar i påsen. Använd den när du exempelvis ska vakuumpacka köttdetaljer eller marinerad mat med risk för rinn och kladd.
Vakuumpåse ziplock: Återanvändbara ziplock-påsar som du enkelt stänger med hjälp av två förslutningsremsor.
Fresh Containers: Förvaringslådor att förvara exempelvis säsongens bär, men funkar till så mycket mer. Varför inte förvara omalda kaffebönor för att bevara aromen, eller använda   som matlåda att ta med till jobbet. Eftersom locket sitter fast med hjälp av vakuum finns det ingen risk att innehållet spiller ut under transport.
Läs mer: Vilken vakuumpackare ska jag välja?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]